Știri

Deranjați de șoferii care-și efectuează repausul săptămânal în camion

Compania de transport MaxxTrans B.V. avertizată de municipalitatea din Moerdijk din cauza comportamentul neadecvat al șoferilor săi, anunță bndestem.nl

Deranjați de comportamentul șoferilor de camion care-și efectuează repausul săptămânal în locația Looierij din Zevenbergen, localnicii au făcut mai multe plângeri către municipalitate.

Deranjați de șoferii care-și efectuează repausul săptămânal în camion

Astfel, compania de transport MaxxTrans B.V. a primit un ultim avertisment din partea municipalității din Moerdijk cu privire la situația creată de șoferii săi, atunci când efectuează repausul săptămânal în camion.

Conform scrisorii trimise către companie, șoferii de camion români angajați ai companiei MaxxTrans B.V. nu ar mai trebui să-și petreacă weekend-ul în cabină în locația Looierij din Zevenbergen.

În cazul în care acest lucru nu va fi soluționat de companie în termen de patru săptămâni, aceasta riscă amenzi foarte mari.

VEZI ȘI: Compania Waberer’s va trebui să-și schimbe numele în 2018

Chiar dacă locația închiriată de compania MaxxTrans corespunde din punct de vedere al dotărilor minime impuse de Olanda pentru ca șoferii să poată efectua repausul săptămânal la bordul camionului, aceasta este pusă într-o situația dificilă din cauza comportamentului neadecvat al angajaților săi, care poate însemna chiar și mutarea într-o altă locație.

Șoferii de camion români nu duc o viață ușoară, aceștia fiind nevoiți să petreacă și până la 6 săptămâni în camion, însă acest lucru nu le dă dreptul de a nu respecta regulile locului spun localnicii.

Din aceeași categorie...

Back to top button