FeaturesUtilitare ușoare

Deschide lumea cu Fiat Ducato 4×4 Expedition

Fiat Ducato 4×4 Expedition a fost prezentat oficial în cadrul CMT din Stuttgart, cea mai mare expoziție europeană dedicată vehiculelor recreaționale și turismului.

Ocupând poziția de lider european pe segmentul vehiculelor de conversie în modele recreaționale, cei de la Fiat Professional au vrut să scoată încă evidență prin prezența în cadrul acestei expoziții, polivalența modelelor sale de comerciale, în special Fiat Ducato. Astfel, spiritul de aventură dar și multitudinea de posibilități pe care un model Fiat Ducato ți-o oferă a fost reliefată prin intermediul motto-ul “Opening new roads”, inscripționat pe modelul Fiat Ducato 4×4 Expedition.

Bazat pe Fiat Ducato, best-seller-ul italienilor și proaspăt câștigător al “Best Motorhome Base Vehicle 2016”, Fiat Ducato 4×4 Expedition este configurat pe un șasiu cu ampatament lung cu consolă și acoperiș ridicat, acesta fiind propulsat de un Multijet 2.3 CP II de 150 CP. Modelul este orientat spre clieníi care iubesc natura și doresc un vehicul de înaltă performanță, agil pe drum, cu un spațiu de locuit mare și confortabil în același timp.

Deschide lumea cu Fiat Ducato 4x4 Expedition

În configurarea lui Ducato 4×4 Expedition au fost implicați partenerii din acest segment precum Tecnoform pentru interioarele, Olmedo pentru exterior și Dangel pentru sistemul de transmisie. Cel din urmă este punctul forte al modelului: sistemul permanent de tracțiune integrală cu vâsco cuplaj combinat cu o gardă la sol ridicată și anvelope supradimensionate. Aceste soluții îi permit lui Fiat Ducato 4×4 Expedition să abordeze cu încredere chiar și suprafețe acoperite total cu zăpadă permițându-le utilizatorilor să se bucure de un stil de viață sportiv în timpul iernii.

Confort și tehnologie pentru ieșiri în natură
Vocația sa de off-roader nu afectează confort pasagerilor, interiorul fiind proiectat de Tecnoform, unul din liderii în mobilierului de lux pentru motorhome și iahturi. Conținutul tehnologic împarte același nivel de excelență, Ducato 4×4 Expedition fiind echipat cu suport pentru tabletă cu port USB, Uconnect NAV (sistem radio cu touchscreen și navigație) și o camera de parcare în spate.

VEZI ȘI: Fiat Ducato este „Best Motorhome Base Vehicle 2016”

Mai mult decât atât, vehiculul de prezentare i-a fost aplicată o vopsea în două nuanțe de gri și i-au fost montate faruri cu LED-uri cu funcție DRL. Exteriorul este completat de un troliu frontal și de un acoperiș ridicat, complet echipat pentru o vacanță. Soluții tehnice inteligente sporesc versatilitatea și întăresc caracterul său îndrăzneț.

O bază a succesului pentru o creație inovatoare
Cu acest vehicul, Fiat Professional își consolidează expertiza și plănuiește să deschidă noi perspective în segmentul de vehicule recreaționale, care astăzi însumează cam 25% din piața europeană de motorhome. De foarte mulți ani, forma pătrată a spațiului cargo, excelenta manevrabilitate și confortul din cabină, s-au dovedit a fi caracteristicile câștigătoare ale lui Ducato pentru proprietarii unor astfel de vehicule. De altfel, unul dintre punctele forte ale modelului este tocmai confortul său inegalabil unde amintim de poziția de condus sigură și plăcută, un scaun confortabil stil „Captain Chair”, cu tetiere integrate, volan reglabil și servodirecție hidraulică.

Nu în ultimul rând, Ducato 4×4 Expedition este dotat cu dispozitive de siguranță activă și pasivă pentru a călători cu încredere. Nu întâmplător, Fiat Ducato este lider de sector, șasiu său fiind preferat de către toți producătorii europeni de motorhome fiind prima preferință a peste 500.000 de clienți în ultimii zece ani.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button