Patronate și sindicateȘtiri

Despre costul per km și profitabilitate în cadrul seminarului Euload

Pe data de 16 martie 2016, la Sibiu, Euload va organiza seminarul gratuit despre o temă vastă din domeniul transportului de marfă, costul per kilometru și profitabilitate.

Pentru o parcurgere mai ușoară a tematicii, seminarul va include workshop-uri și studii de caz, publicul țintă principal fiind top managementul companiilor de transport marfă inclusiv departamentul financiar-contabil. În plus, organizatorii consideră că acest seminar poate fi util și furnizorilor de servicii din acest sector de activitate.

De altfel, nu este prima dată când Euload organizează un astfel de seminar, primul desfășurându-se acum 2 ani, la Piatra Neamț, în cadrul unei conferinței Tranzit. Având în vedere dinamica pieței de transport și provocarile din 2016, reprezentații Euload au considerat că tema propusă este una strategică și de actualitate pentru sectorul de transport rutier.

Despre costul per km și profitabilitate în cadrul seminarului Euload

Discuțiile în cadrul seminarului vor pleca de la explicarea costurilor pe înțelesul tuturor, a indicatorilor de cost, a strategiilor de reducere a costurilor, cum se gândesc tarifele din perspectiva costurilor și cum se analizează profitabilitatea.

Cei interesați să participe, pot afla mai multe de pe euload.com și sau pot cere detalii la email contact@euload.com.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button