Despre noi

infotrucker.ro reprezintă cel mai complex şi ambiţios proiect de media online pe segmentul transporturilor rutiere din România ce-şi propune să acopere în aceeaşi măsură, două din cele mai importante segmente de public: şoferii profesionişti şi managerii de transport.

Pe lângă cele două direcţii asumate, publicaţia online infotrucker.ro cuprinde întreaga arie de servicii conexe activităţii de transport precum service, anvelope, lubrifianţi, carburanţi, pregătire profesională, tehnic, etc.

Cu o vechime în online din 2011, publicaţia online infotrucker.ro a reuşit într-un interval relativ scurt de timp, fără a avea suportul unei publicaţii tipărite în background, să-şi stabilească un număr record de cititori pentru o astfel de publicaţie.

Începând din iunie 2014, în platformă online infotrucker.ro au fost implementate şi interconectate cunoscutele platformele de socializare Facebook, Twitter, Instagram și YouTube, pentru o distribuţie cât mai bună a informaţiilor publicate şi o vizibilitate maximă a partenerilor.

Nu în ultimul rând, conectarea celor mai importante medii de comunicare din online face unic acest proiect media pe segmentul de presă specializată de transport din România. Dorim ca împreună cu partenerii noştri să oferim cititotilor din acest sector de activitate cea mai bună informare cu privire la produsele și serviciile existente, atât pe piaţa naţională, cât şi internaţională.

ECHIPĂ

Mircea CIOLPAN
Director Editorial

Ionuț PĂDURARU
Redactor Șef

Cristi ENE
Editor colaborator

Alexandru MIHAI
Graphic Director / Print Division

Cristina PINTEA
Vânzări publicitate

Cel mai ușor ne poți contacta la adresa de email: office(at)infotrucker(punct)ro.

Pentru PUBLICITATE, folosiți cu încredere adresa de email: sales(at)infotrucker(punct)ro

Urmărește #infotrucker și pe: Instagram, Twitter, YouTube

 

Despre noi
Publicația infotrucker.ro este membră a juriului internațional Sustainable Bus Award (SBY)
Back to top button