baumaCamioaneȘtiri

Detalii despre gama Unimog pregătită de Mercedes-Benz pentru Bauma 2019

La Bauma 2019, Mercedes-Benz va expune o serie de versiuni din gama Unimog, un vehicul utilitar versatil și indispensabil pe șantiere și în aplicații specifice.

Mercedes-Benz promite să expună la Bauma 2019 versiunile U216 și U530 din gama Unimog.

Detalii despre gama Unimog pregătită de Mercedes-Benz pentru Bauma 2019

Seria are la bază un șasiu cu tracțiune integrală permanentă, cu axe pe portale și cu o gardă la sol extrem de generoasă. Opțional, clienții pot alege și un sistem de direcție integrală care transformă Unimog-ul într-un vehicul utilitar versatil și ușor de manevrat în spații înguste.

VEZI ȘI: DHL se va ocupa de logistica și transportul Jaguar I-PACE eTROPHY Championship

În această versiune, clienții vor „debloca” trei moduri de funcționare în dreptul sistemului de direcție: direcție normală pe puntea față, direcție integrală cu mișcare în paralel sau direcție integrală cu mișcări în sens opus.

Operatorul acestei serii Unimog se află într-o cabină din fibră de carbon care oferă o vizibilitate perfectă în toate direcțiile. Mai mult decât atât, Mercedes-Benz propune și tehnologia VarioPilot care permite șoferilor să schimbe volanul de pe partea stângă pe cea dreaptă și invers.

Cea de-a doua serie pregătită de Mercedes este Unimog U4023 și U5023. Vehiculele au devenit deja legende pe șantiere pentru capacitățile în off-road. Actuala versiunie dispune de o configurație cu motor amplasat central. Unitatea de 5.1 litri oferă 231 de cai putere și este descrisă dreptă una durabilă și economică.

Transmisia propune 16 viteze pentru mersul cu față și alte 14 viteze pentru mersul cu spatele, lucru care se traduce prin capacități excelente în manevre de precizie.

Din aceeași categorie...

Back to top button