Bus

Deutsche Bahn, comandă de 940 de autobuze MAN

Deutsche Bahn a semnat un contract cadru pentru aproximativ 940 de autobuze cu MAN Truck & Bus, ca parte a modernizării flotei sale.

Încă o dată, MAN a câștigat o licitație organizată de Deutsche Bahn: în total, aproximativ 940 de autobuze urbane și interurbane vor fi livrate până înperioada 2023-2026, dacă toate prevederile contractului vor fi activate.

Deutsche Bahn, comandă de 940 de autobuze MAN

Comanda include autobuze urbane MAN Lion’s City în toate versiunile de lungime și autobuze interurbane MAN Lion’s Intercity LE. În cazul versiunilor urbane, Deutsche Bahn se bazează pe o gamă largă de sisteme de propulsie: diesel, CNG și pachete EfficientHybrid.

Noile autobuze mai vor fi utilizate în toată Germania în viitor. De asemenea, MAN Truck & Bus este unul dintre cei doi furnizori de autobuze electrice pentru Deutsche Bahn.

VEZI ȘI: Prim contact cu autobuzul electric MAN Lion’s City E, în București

Cu aproximativ 420 de milioane de pasageri în 2021, Deutsche Bahn este cel mai mare furnizor de servicii de transport cu autobuzul din Germania. DB Regio operează peste 10.000 de autobuze în aproape 300 de districte și orașe independente.

”Acest acord cadru cu Deutsche Bahn pentru un număr atât de mare de autobuze confirmă că autobuzele noastre urbane și interurbane, precum și serviciile noastre, sunt foarte convingătoare în practică”, spune Christoph Huber, președintele Consiliului Executiv al MAN Truck & Bus Deutschland GmbH.

Din aceeași categorie...

Back to top button