Deutsche Post rămâne furnizorul exclusiv pe logistică al Asociației de Fotbal din Germania (DFB)

Deutsche Post rămâne furnizorul exclusiv pe logistică al Asociației de Fotbal din Germania (DFB)

Deutsche Post și Asociația Germană de Fotbal (DFB) au convenit să-și extindă parteneriatul exclusiv pe logistică.

Perioada de timp a noului acord include, printre altele, Cupa Mondială de Fotbal Feminin care se va desfășura în Franța și Campionatul European din 2020.

„Asemeni companiei noastre, fotbalul aduce oamenii împreună în întreaga lume, motiv pentru care suntem bucuroși să putem continua parteneriatul de succes cu DFB”, spune Arjan Sissing, șeful departamentului de Brand Marketing în cadrul Deutsche Post DHL Group.

Deutsche Post rămâne partener exclusiv de logistică al DFB și va continua să supravegheze transportul la nivel mondial de echipamente pentru toate echipele.

În calitate de „partener oficial” Deutsche Post DHL Group va continua să contribuie cu competențele sale principale pentru dezvoltarea și susținerea acestui parteneriat.

VEZI ȘI: Câteva sfaturi simple pentru a evita o pană de cauciuc pe timp de vară

„Odată cu implicarea sa amplă în fotbalul din Germania în ultimii zece ani, Deutsche Post și-a asumat un rol foarte important în rândul partenerilor DFB. Suntem foarte încântați să extindem acest parteneriat valoros”, a declarat Denni Strich, Managing Director al DFB GmbH.

Parteneriatul dintre Deutsche Post și DFB datează din 2009.

După ce a sprijinit, inițial, echipele de fotbal feminin din cadrul DFB, Deutsche Post a extins parteneriatul în 2012 pentru a include sprijinul logistic și pentru echipa națională, atât în ​​Germania, cât și la nivel internațional.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.