Știri

Dezvoltarea noului Scania a costat peste 2 miliarde de euro

Noul Scania oferă toate argumentele pentru a deveni un lider al durabilității, un favorit al șoferilor profesioniști și un generator de rentabilitate pentru proprietarii de flote. Rămâne să ne convingem astăzi de acest lucru, începând cu ora 19:30.

Investiția în dezvoltarea noii generații de camioane Scania, care a cuprins pe lângă produs în sine și investiții în servicii și producție, a fost de 20 de miliarde de coroane suedeze, aproximativ 2.1 miliarde euro, fiind cea mai mare investiție din istoria de 125 ani a companiei din Sodertalje.

Noul Scania a fost dezvoltat în cadrul Centrului Tehnic Scania din Södertälje, Suedia, de aproximativ 4.000 de angajați dintr-un total de 18.000, doar din Suedia.

Dezvoltarea noului Scania a costat peste 2 miliarde de euro

În Oskarshamn, în sudul provinciei suedeze Småland, Scania a finalizat unica și cea mai mare investiție industrială a sa în două decenii. Mai mult de 2 miliarde de coroane suedeze au fost investite, inclusiv într-o nouă secție de vopsitorie primară și într-o nouă secție de tinichigerie.

Un lucru foarte important de știut este faptul că, ponderea pieselor și componentelor fabricate în Suedia pentru noua generație Scania este mai mare decât a generației actuale.

VEZI ȘI: Scania face pași înainte către un transport durabil

Lansarea noului Scania are loc în această seară, la Paris, în prezența unor invitați speciali și poate fi urmărită în direct prin intermediul Internetului. Transmisia live pe Internet începe la 19:40.

Vă reamintim că infotrucker.ro va transmite live pe Facebook evenimentul de lansare organizat la București, la Grand Cinema & More.

Exista un mare interes în lansarea online ─ mai mult de 35.000 de oameni s-au înregistrat deja pentru a primi un memento cu transmisia web.

Sperăm ca v-ați luat aspacardin!

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button