DHL a deschis un hub logistic pe aeroportul din Viena

DHL a deschis un hub logistic pe aeroportul din Viena
DHL Global Forwarding, Deutsche Post DHL Group și DHL Freight au deschis un nou hub logistic în cadrul aeroportului din Viena.

Până în acest moment, cele trei companii mizau pe trei locații separate din apropiere de Viena. Acum, noul centru pregătit de DHL are o suprafață extrem de generoasă și include 3.500 de metri pătrați pe care au fost amplsate clădirile de birouri.

DHL a deschis un hub logistic pe aeroportul din Viena

Alături de acestea, DHL a pregătit două terminale de câte 12.000 de metri pătrați care includ depozitele celor de la DHL Global Forwarding, dar și zonele dedicate DHL Freight.

DHL s-a implicat în ultima perioadă și în transportul și stocarea echipamentelor din sectorul de sănătate, motiv pentru care spațiu dedicat de acum s-a mărit consistent.

„Pe termen lung, scopul nostru este unul destul de simplu: să devenim liderul euopean în ceea ce privește transportul pe sol, motiv pentru care vom continua să investim.

VEZI ȘI: Platforma online “park-your-truck” te ajută să-ți rezervi un loc de parcare în Germania

Avem deja una dintre cele mai dense rețele de teminale din Europa, iar noul campus din cadrul aeroportului din Viena reprezintă un pas important către viitor”, a declarat unul dintre reprezentanții DHL.

Noul hub inaugurat de DHL este construit și se bazează pe tehnologii regenerabile. Scopul companiei este ca până în 2050 toate operațiunile acesteia să aibă o amprentă de carbon egală cu zero.

Follow #infotrucker