Logistica

DHL a început distribuția internațională a vaccinului împortiva COVID-19

DHL a anunțat că a demarat distribuția internațională a vaccinului împortiva COVID-19, primele doze fiind livrate către Israel.

Recent, landul Saxonia Inferioară a anunțat că a semnat un contract de logistică cu DHL pentru stocarea și distribuirea vaccinului împortiva COVID-19.

DHL a început distribuția internațională a vaccinului împortiva COVID-19

În același timp, compania DHL a anunțat că a demarat distribuția internațională a vaccinului împortiva COVID-19. Primele zboruri au avut loc către Israel, iar pe parcursul acestei luni vor mai avea o serie de alte curse cu vaccinuri de la centrele DHL de operare din întreaga lume.

Primul lot de vaccinuri anti COVID-19 au ajuns în Israel în urmă cu câteva zile cu zboruri operate de DHL Express și DHL Global Forwarding.

Primul avion DHL Express a aterizat pe Aeroportul Internațional Ben-Gurion din Tel Aviv și a fost primit chiar de premierul Benjamin Netanyahu.

DHL Global Forwarding, grupul internațional specializat în transportul de mărfuri al Deutsche Post DHL Group, a avut, de asemenea, un zbor charter pentru aprovizionarea suplimentară cu doze de vaccin. Al doilea zbor a fost realizat la doar o zi distanță de la primul transport.

VEZI ȘI: Șoferii testați COVID-19 pozitiv trebuie să se izoleze 10 zile în Marea Britanie

„După numeroase luni de pregătire, suntem fericiți că misiunea noastră de distribuire a vaccinurilor a început acum și am putea contribui cu expertiza logistică și capacitățile noastre pentru a face vaccinul accesibil la nivel mondial”, spune Travis Cobb, șeful operațiunilor de rețea globală și aviație la DHL Express.

„Criza actuală a arătat cât de indispensabile sunt rețelele internaționale de logistică pentru a se asigura că societățile dispun de echipamentele de protecție personală necesare și de kiturile de testare pentru a-și asigura sănătatea. Acum începem următorul pas în lupta noastră comună împotriva coronavirusului”, a completat oficialul.

Cu o flotă de peste 260 de avioane dedicate, numeroase companii aeriene partenere și o rețea hub și gateway care acoperă peste 220 de țări și teritorii, DHL este echipat și pregătit în mod optim pentru o aprovizionare mondială de vaccinuri COVID-19.

Din aceeași categorie...

Back to top button