Logistica

DHL se va ocupa de logistica și transportul Jaguar I-PACE eTROPHY Championship

Jaguar Racing a anunțat că DHL se va ocupa de logistica și transportul competiției monomarcă Jaguar I-PACE eTROPHY Championship din postura de partener logistic global.

DHL,cea mai importantă companie de logistică din lume, va organiza logistica și transportul tuturor mașinilor de curse, sistemelor de încărcare ABB, garajelor, pieselor de schimb și echipamentelor tehnice din cadrul competiției monomarcă Jaguar I-PACE eTROPHY Championship.

DHL se va ocupa de logistica și transportul Jaguar I-PACE eTROPHY Championship

DHL are peste 35 de ani de experiență în logistica competițiilor motorsport, incluzând aici și activitatea de transportul marfă pentru campionatul de monoposturi electrice, Formula E.

În sezonul său inaugural, Jaguar I-PACE eTROPHY Championship va fi organizat în 9 orașe din întreaga lume, fiind prima competiție de automobilele electrice derivate din modelul de serie.

Jaguar Racing și DHL au dezvoltat în comun o soluție logistică intermodală ce cuprinde transporturi terestre, maritime și aeriene, pentru a livra cu ușurință, în condiții de siguranță, eficientă și la timp mașinile și restul echipamentelor din cadrul Jaguar I-PACE eTROPHY.

DHL a reușit să reducă cerințele de transport de marfă ale campionatului de la două aeronave la o navă Boeing 747-800. Cele două mărci colaborează pentru a dezvolta soluții de ambalare inovatoare și personalizate pentru a minimiza transportul de mărfuri și, astfel, pentru a îmbunătăți amprenta ecologică a campionatului.

VEZI ȘI: Europa are pregătit un plan de urgență în cazul unui Brexit fără acord

Printr-o consultare timpurie, DHL a fost în măsură să reducă cerința de transport a competiției cu două aeronave cargo Boeing 747-800. De altfel, cele două mărci colaborează pentru a dezvolta soluții de ambalare inovatoare și personalizate pentru a minimiza transportul de mărfuri și, astfel, pentru a îmbunătăți amprenta ecologică a competiției.

Colaborarea extinsă se bazează pe relația de 23 de ani între DHL și Jaguar Land Rover în producția și transportul vehiculelor sale de pe linia de producție până la clienții din întreaga lume.

Jaguar a făcut istorie cu debutul primei competiții de automobilele electrice derivate dintr-un model de serie,prima etapă fiind organizată în decembrie 2018, în împrejurimile istorice ale Ad Diriyah, Arabia Saudită.

Din aceeași categorie...

Back to top button