#Dieselgate: Verifică dacă Volkswagen-ul tău este afectat

dieselgate

Nu vom pierde timpul. Cu acest mesaj sunt întâmpinați clienții Volkswagen pe site-ul oficial din România.

Fără discuție că Grupul Volkswagen lucrează activ la găsirea unor soluții care să salveze atât imaginea companiei și compania în sine, după declanșarea scandalului Dieselgate. . Așa cum a declarat pe 1 octombrie 2015, întreaga companie „lucrează în forţă pentru a găsi o soluţie” şi va informa cât mai curând posibil fiecare client afectat cu privire la orice acţiuni planificate. Mai mult, VW asigură clienții că urmează sistematic calea clarificării şi a transparenţei.

Vă garantăm că Volkswagen va face tot ceea ce este necesar pentru a recâştiga încrederea clienţilor, partenerilor şi publicului. Vom face toate acestea cu celeritatea necesară şi cu temeinicia pe care le aşteptaţi din partea noastră, mai declară Volkswagen în comunicatul de presă.

#Dieselgate: Verifică dacă Volkswagen-ul tău este afectat

Iar Volkswagen chiar a început să se miște astfel că, a lansat o funcție în site care permite cautarea după seria de șasiu dacă autovehiculul este afectat. Cu funcţia de căutare veţi afla dacă pentru autovehiculul dumneavoastră este necesară o acţiune de service. Pentru mai multe informaţii, Volkswagen vă roagă să luați legătura cu distribuitorul său zonal sau serviciul Relaţii Clienţi Volkswagen.

Vă rugăm să aveţi în vedere că sistemul verifică exclusiv seriile de şasiu (cod VIN) pentru mărcile Volkswagen şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Funcţia de căutare nu include niciun autovehicul vândut în SUA sau Canada.

Vă rugăm să introduceţi seria de şasiu, pe care o puteţi găsi la începutul cărţii de service sau în partea de jos a parbrizului – https://info.volkswagen.com/ro/ro/home.html?tab=check-own-car

Follow #infotrucker