#Dieselgate: VW Caddy și Amarok afectate

VW Caddy și Amarok

Conform Volkswagen, cel mai mare grup auto din lume, modelele VW Caddy și Amarok sunt și ele afectate de cel mai mare scandal de manipulare al noxelor din istoria industriei auto (Dieselgate).

Prin urmare, modelele diesel VW Caddy și Amarok produse în 2012 au fost echipate cu motoarul diesel EA198. Pentru a ușura munca clienților, Volkswagen le-a pus la dispoziție un verificator online pentru a vedea dacă mașina lor se află pe lista modelelor afectate. afacerea de evacuare.

Instrumentul online pus la dispoziție de de Volkswagen, determinată dacă mașina este echipată cu propulsorul diesel EA189. În plus, pagina conține informații esențiale pentru informații pe această temă. De asemenea, verificare online ar trebui să fie integrată pe termen scurt pe site-urile naționale din întreaga lume.

#Dieselgate: VW Caddy și Amarok afectate

Compania a subliniat faptul că, înainte de o posibilă rectificare a procesului de evacuare toate vehiculele trebuie să fie sigure din punct de vedere tehnic. Pe parcursul lunii Volkswagen Vehicule Comerciale va introduce noi soluții tehnice pentru viitoarea problema precum și măsuri de culegere date cu celelalte mărci în seamă.

Proprietarii din Germania a celor două modele pot accesa site-ul VW pentru a verifica dacă vehiculul dumneavoastră este afectat: https://info.volkswagen.de/de/de/home.html?tab=check-own-car

Follow #infotrucker