CarburantiȘtiri

DIESELpoint Plus este cel mai nou serviciu premium al Oscar Downstream

Începând cu această toamnă, DIESELpoint Plus completează portofoliul Oscar Downstream de servicii premium.

Oscar Downstream a lansat în această toamnă serviciul DIESELpoint Plus, o soluție integrată și eficientă de alimentare ce îmbină beneficiul costurilor reduse oferite de stațiile de incintă cu controlul oferit de sistemul de carduri.

DIESELpoint Plus este destinat clienților cu o activitate complexă ce necesită combinarea mai multor variante de alimentare. Specific pentru aceștia este instalarea unei stații de incintă la baza de plecare/sosire și folosirea cardurilor de carburant pentru alimentările în tranzit în rețeaua de stații Oscar Downstream.

DIESELpoint Plus este cel mai nou serviciu premium al Oscar Downstream

Noul serviciu a fost conceput ca o soluție premium, de integrare a celor două variante de alimentare, astfel încât să putem satisface și cele mai exigente nevoi ale partenerilor noștri.

Acest nou serviciu premium are la bază o soluție de stocare a carburantului similară unei stații de incintă, pe un model utilizat și în benzinăriile clasice, calibrat și avizat metrologic și echipat cu o sondă de nivel de o foarte bună precizie, care include un terminal extern de tranzacționare cu o platformă de operare prietenoasă, foarte usor de utilizat chiar și în absența unui gestionar.

DIESELpoint Plus include astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă DIESELpoint, cu acces la alimentare prin cardul de flotă Oscar Downstream.

[perfectpullquote align=”full” cite=”Ovidiu Irimieș directorul general al Oscar Downstream” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Toate componentele ce ajută la optimizarea costurilor: flexibilitate, servicii integrate, control, optimizare costuri, automatizare și siguranța alimentărilor sunt esențiale atunci când ai o activitate complexă. Tot mai multe companii iși doresc să țină sub control întregul flux de alimentare, de la aprovizionarea cu carburant până la alimentarea autovehiculului. Aici intervine automatizarea pe care o oferă noul sistem DIESELpoint Plus, ce consolidează într-o platformă informatică integrată toate tranzacțiile efectuate de autovehicule atât în rețeaua de stații Oscar Downstream (DIESELpoint Access) cât și în stația de incintă proprie (DIESELpoint Plus).[/perfectpullquote]

Printre funcționalitățile acestui serviciu amintim de setarea de limite cumulate per card, atât pentru alimentarea în rețeaua de stații Oscar Downstream cât și în DIESELpoint Plus, transmiterea online a datelor despre nivelul de stoc din rezervor, atenționare când nivelul scade sub o anumită limită și stația necesită aprovizionare, alerte de tranzacționare, rapoarte integrate disponibile și posibilitatea de a plasa comanda de aprovizionare online.

VEZI ȘI: Majorări de taxe de drum și accize în 2016 și 2017 în Europa

Toate acestea plus verificările, monitorizarea și urmărirea activității fiecărei locații în care există un DIESELpoint Plus se vor realiza de către client online, centralizat prin platforma web, utilizată deja de clienții actuali Oscar Downstream.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button