Digitalizarea devine o componentă importantă pentru MAN

Digitalizarea devine o componentă importantă pentru MAN

MAN Truck & Bus unește activitățile de digitalizare ale tuturor sectoarelor de activitate într-o nouă divizie.

Este tot mai evident că digitalizarea devine un factor cheie în dezvoltarea, optimizarea și îmbunătățirea proceselor de producție a producătorilor de camioane.

Fie că vorbim de dezvoltare, producție, vânzare, post-vânzare sau management – aplicațiile și procedurile de lucru digitale se regăsesc în toate aceste departamente, acestea jucând un rol decisiv pentru competitivitatea viitoare a oricărui producător de vehicule comerciale. Așadar, și pentru MAN.

Astfel, producătorul bavarez a adunat totul sub un singur acoperiș, care se va ocupa de transformarea digitală a companiei, inclusiv de platforma neutră RIO, care oferă servicii digitale atât pentru vehiculele comerciale MAN, dar și alte mărci.

În prezent, mărcile MAN, Scania și RIO dezvoltă împreună o platformă deschisă pentru industria transporturilor rutiere și logisticii, bazată pe cloud.

VEZI ȘI: Șofer de camion condamnat la închisoare cu suspendare pentru alcool

Aceasta va conecta în viitorul apropiat sute de mii de camioane și va permite astfel, în premieră, schimbul de date între vehicule și infrastructură, în afara granițelor producătorului. Acest lucru este important în primul rând pentru companiile de transport cu flote auto mixte.

Pe această platformă vor fi disponibile atât serviciile digitale ale RIO, cât și ale partenerilor, ca de exemplu, ale producătorilor de semiremorci.

În plus, clienții vor putea apela în viitor și la aplicațiile specifice mărcilor MAN și Scania.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.