Din 20 aprilie, Daimler va relua gradual producția în uzinele din Germania

Grupul Daimler va relua gradual producția în uzinele din Germania
Grupul Daimler va relua gradual producția de camioane, autobuze, autoutilitare și sisteme de propulsie, în uzinele sale din Germania.

Daimler a extins până pe 30 aprilie programul de lucru redus în marea majoritate a zonelor de producției și administrative, acesta fiind răspunsul grupului german „la efectele de anvergură ale pandemiei COVID-19 și la condițiile economice și sociale din ce în ce mai dificile”. Daimler a exclus din programul de lucru redus funcțiile de bază necesare, proiectele viitoare și cele strategice.

Din 20 aprilie, Daimler va relua gradual producția în uzinele din Germania

Totuși, din 20 aprilie, grupul german are în plan reluarea graduală a procesului de producției în Germania, pentru început utilizând un singur schimb.

VEZI ȘI: Austria a redeschis frontiera cu Italia pentru lucrătorii transfrontalieri

Planul include repornirea procesului de producție a sistemelor de propulsie, apoi a celui de automobile din uzinele Sindelfingen și Bremen, respectiv de utilitare ușoare. Același lucru este valabil și pentru uzinele de camioane și autobuze.

Pentru a-și proteja angajații, Daimler a stabilit un pachet cuprinzător de măsuri, care include standarde de igienă și curățare, respectiv reglementări privind comportamentul la locul de muncă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.