Actorii TNB vor merge în turnee cu MAN Lion’s Coach

Începând din 2017, actorii TNB vor călătorii în turneele naționale și internaționale la bordului unui autocar nou, model MAN Lion’s Coach livrat de MHS Truck & Bus.

Noul autocar al Teatrului Național București este modern, confortabil şi echipat pentru a îndeplini necesităţile actorilor români chiar şi în turneele lor cele mai lungi.

MAN Lion’s Coach este echipat cu un motor D26 de 12.4 litri de dezvoltă 440 CP transmiși unei cutii automate cu 12 trepte. În ceea ce privește confortul actorilor, acesta este asigurat de scaunele premium produse de MAN, sistemul Wi-Fi, prizele de alimentare de 220V și monitoare LCD.

De altfel, în noul MAN Lion’s Coach echipa teatrului va călători nu numai confortabil ci şi în siguranţă, autocarul fiind echipat cu cele mai noi sisteme de asistență pentru șofer precum sistem de asistenţă la schimbarea benzii de mers (LGS), asistenţă la frânarea de urgenţă (EBA), program electronic pentru stabilitate (ESP), Cruise Control și sistem navigaţie MAN Multimedia Coach (MMC).

Suntem onoraţi să facem parte din societatea culturală românească prin oferirea mijloacelor de transport pentru unul dintre cele mai importante branduri culturale româneşti – ”Teatrul Naţional I.L. Caragiale”.

Michael Schmidt, Preşedinte al MHS Truck & Bus Group

Suntem foarte mândri să avem un partner de încredere aşa cum este MHS Truck & Bus Group şi să ne bucurăm de călătorii de cea mai bună calitate la bordul autocarului MAN Lion’s Coach. De la începutul lunii februarie a acestui an, autocarul ne va însoţi în turneele noastre naţionale şi internaţionale.

Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *