Din culisele clipului „Look Who’s Driving” produs de Volvo Trucks

În mai puțin de o săptămână de la premiera mondială a clipului „Look Who’s Driving”, cel mai recent proiect din seria Live Test a celor de la Volvo Trucks, acesta a adunat peste șapte milioane de vizualizări pe canalul YouTube și a implicat oamenii pe platformele de social media din întreaga lume.
Un copil de patru ani și un camion de construcții radiocamandat de 18 tone și 540 CP au fost ingredientele principale al celui mai nou clip din seria Live Test al celor de la Volvo Trucks. În clipul „Look Who’s Driving”, Sophie, o fetiță de patru ani, a pus la încercare rezistența și fiabilitatea camion de construcții Volvo FMX.
Acum, Volvo Trucks a mai adăugat puțină sare și piper proiectului său, prin publicarea a două noi clipuri, unul din culisele celui mai dur test la care a fost supus vreodată un Volvo FMX și unul despre sistemul de radiocomandă ce a făcut posibilă dirijarea lui de la distanță de către Sophie.
În materialele făcute publice de Volvo Trucks, privitorii pot observa în detaliu sistemul de control de la distanță folosit pe camionul de test și ce tehnici sunt necesare pentru a putea manevra un camion greu.
[pullquote align=”full” cite=”Ingela Nordenhav, Global Marketing and Communications Director Volvo Trucks” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Desigur, suntem încântați de faptul că filmul a atras atât de multă atenție și că atât de multă lume a luat act de tratamentul dur la care a fost supus camionul de construcții, Volvo FMX.[/pullquote]VEZI ȘI: Volvo FMX testat extrem de o fetiță de patru ani (VIDEO)
În clipul din culisele testului „Look Who’s Driving” făcut public de Volvo Trucks, privitorul poate afla mai multe despre condițiile în care s-a prezentat Volvo FMX după realizarea testului și, de asemenea, poate face cunoștință cu starul acestui inedit test, Sophie.
Ansamblul de ghidare de la distanță folosește o combinație de tehnologii care includ pneumatică, servo electrică și control de la distanță convențional. Sistemele electronice și pneumatice au controlat pârghiile ce acționau frâna și accelerația în timp ce sistemul de direcție și selectorul de viteze au fost operate de sisteme servo electrice. După ce tot a fost instalat, sistemul de control de la distanță a fost calibrat și reglat fin pentru a putea fi operat previzibil și lin.
Pentru a garanta siguranța deplină, în cadrul testului au fost folosite două telecomenzi, una de către Sophie și una, în caz de urgență, de către un inginer al sistemului.
Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU.
Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube