Din ianuarie, Suedia va întări controalele la frontiere

Din ianuarie, Suedia va întări controalele la frontiere

Ministerul Afacerilor Externe informează că, începând din data de 4 ianuarie 2016, Suedia va întări controalele la frontiere, pentru a preveni intrarea persoanelor fără documente legale de călătorie pe teritoriul său național.

Controalele la frotiere va determina întârzieri la trecerea dintre Danemarca spre Suedia, în special pe ruta feroviară. MAE recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei înspre și dinspre Suedia, un act valabil de identitate (pașaport sau carte de identitate națională).

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Din ianuarie, Suedia va întări controalele la frontiere

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker