Știri

Dispozitivul DKV BOX EUROPE a devenit activ în Ungaria

DKV Euro Service a anunțat că taxa de drum din Ungaria poate fi decontată cu noul serviciu post pay prin dispozitivul DKV BOX EUROPE.

De la 1 martie 2021, taxa de drum din Ungaria poate fi plătită cu ajutorul dispozitivului DKV BOX EUROPE. Sistemul HU-GO din Ungaria include toate autostrăzile, drumurile express și naționale.

Dispozitivul DKV BOX EUROPE a devenit activ în Ungaria

”Ani de zile clienții din Ungaria au avut o singură opțiune pentru a achita taxa de drum – prepay. Mă bucur să anunț că, pentru prima dată în Ungaria, clienții vor beneficia de o ofertă post pay cu adevărat profitabilă, care este mai ușor de folosit și are un efect pozitiv asupra lichidităților”, spune Jerome Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

VEZI ȘI: Acesta este primul autobuz autonom care va circula în România

Până acum, clienții DKV puteau folosi doar DKV CARD pentru a achita taxa de drum în Ungaria.

Având în vedere că autoritățile austriece au decis recent că TVA-ul pentru diesel nu va mai fi plătit companiilor de transport din țările non UE, multe astfel de companii (Turcia, Serbia și Marea Britanie) au mutat achizițiile în Ungaria, care și-a consolidat rolul ca țară de tranzit.

Dispozitivul DKV BOX EUROPE oferă servicii de taxe în Germania, Belgia, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Bulgaria precum și tunelurile Lefkenshoek, Wornow și Herren.

Din aceeași categorie...

Back to top button