ȘtiriSustenabilitate

Distribuție de farmaceutice cu două camioane electrice Volvo FH

VTS Transport & Logistics va face distribuție de produse farmaceutice cu zero emisii în Belgia, Olanda și zona Ruhr din Germania cu două camioane electrice Volvo FH.

Compania VTS Transport & Logistics din Boxmeer a comandat recent două camioane electrice Volvo FH 4×2, care vor fi livrate de BAS Truck Center în toamna lui 2022. Cele două camioane electrice vor fi utlizate de compania din Boxmeer pentru distribuția de produse farmaceutice cu zero emisii în Olanda, Belgia și zona Ruhr din Germania.

Distribuție de farmaceutice cu două camioane electrice Volvo FH

„Vrem să facem serviciile noastre mai sustenabile și să limităm astfel povara asupra mediului la minimum. În plus, au fost anunțate zonele cu zero emisii în Olanda. Cu aceste vehicule dorim să câștigăm experiență în utilizarea și conducerea camioanelor electrice cu baterii”, explică Joost Hafmans, directorul VTS Transport & Logistics.

Camioanele electrice Volvo FH 4×2 vor tracta semiremorci frigorifice cu agregat de răcire 100% electric. Încărcarea camioanelor se face în locația principală din Boxmeer, unde VTS Transport & Logistics are 5.000 de panouri solare.

„Energia electrică obținută cu panouri este folosită pentru activitatea zilnică în depozit și birouri. Calculul nostru arată că putem folosi și o parte din aceasta pentru a încărca camioanele electrice. În plus, achiziționăm cât mai multă energie verde pentru a menține impactul activităților noastre asupra climei cât mai scăzut posibil”, explică Joost Hafmans.

VEZI ȘI: Active Grip Control, o nouă funcție de siguranță pentru camioanele electrice Volvo

Sustenabilitatea este importantă pentru VTS. Consumând mai puțin combustibil și folosind alternative care economisesc CO2, compania se concentrează pe opțiuni durabile. Conform directului său, efortul compania olandeză în domeniul sustenabilității este apreciat foarte pozitiv de către clienții acesteia.

„Din ce în ce mai mulți clienți au nevoie de un angajament durabil. Sustenabilitatea este un criteriu important în alegerea partenerului potrivit. Utilizând camioane electrice, pe lângă limitarea consumului de combustibil, arătăm că suntem partenerul potrivit și în viitor”, adaugă Joost Hafmans.

Compania oprează deja 22 de camioane Volvo FH I-Save, ceea ce înseamnă că economisește carburant și, prin urmare, emite mai puțin CO2. În plus, aceasta a comandat 41 de camioane Volvo cu Turbo Compound, eficiente din punct de vedere al consumului, care vor fi livrate în 2022.

VTS Transport & Logistics este un furnizor de servicii de logistică în plină dezvoltare, specializat în depozitarea și distribuția de produse farmaceutice și de îngrijire a sănătății.

Din aceeași categorie...

Back to top button