CamioaneȘtiri

Distribuție în „șoaptă” cu DAF LF Silent

După succesul înregistrat de modelele CF Silent și XF Silent, olandezii de la DAF au lansat și verisunea ultra-silențioasă a camionului de distribuție, modelul DAF LF Silent.

Noul model a fost special creat pentru distribuția urbană și regională, în zone unde există restricții de zgomot în timpul serii, noaptea sau dimineața devreme.

Distribuție în „șoaptă” cu DAF LF Silent

Extinderea actualei gamei Euro VI cu noul model de distribuție DAF LF Silent, este un exemplu în plus ce atestă filozofia olandezilor privind eficiența în transport, în cadrul DAF Transport Efficiency – o campanie care are ca scop sporirea eficienței camioanelor prin reducerea costurilor de exploatare și asigurarea disponibilității maxime a acestora.

În modul Silent, care poate fi activat printr-o simplă apăsare a unui buton aflat pe panoul de bord, DAF LF Silent are un nivel de zgomot ce nu depășește 72 dB (A), îndeplinind astfel condițiile de certificarea ca „vehicul silențios”. Acest lucru permite încărcarea și descărcarea mărfurilor în zonele în care există restricții de zgomot în timpul serii, noapte sau diminineața. Acest lucru contribuie la o flexibilitate maximă de funcționare și o mai mare eficiență.

Noul DAF LF Silent de 7.5 tone este echipat cu propulsorul PACCAR PX5 de 4.5 litri cunoscut pentru nivelul de zgomot redus, fiind disponibile două plaje de putere: 112 kW / 152 CP și 135 kW / 184 CP. Puterea dezvoltată de PACCAR PX5 este transmisă roților prin intermedul unei cutii automate ZF AS Tronic cu șase trepte. DAF LF Silent este disponibil într-o gamă largă de ampatamente și o singură variantă de șasiu, rigid 4×2.

În ceea ce privește cabinele disponibile, DAF LF Silent poate fi echipat cu o cabină de zi simplă sau extinsă precum și cu o cabină cu pat.

DAF LF Silent se poate comanda deja la dealerii, în România, producătorul olandez fiind reprezentată de EVW Holding, unic importator și distribuitor DAF autorizat.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button