Economic

DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services

DKV Mobility Services Group a achiziționat 25% din compania VAT Services, liderul pieței spaniole n domeniul decontării internaționale a taxelor de drum.

VAT Services este lider în Spania în domeniul decontării taxelor de drum, restituirilor fiscale și cardurilor de carburanți.

DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services

Contractul de achiziție a celor 25 de procente în cadrul companiei spaniole de către DKV a fost semnat la Madrid, iar cele două părți au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziție.

Familia Alfaro rămâne acționarul majoritar în cadrul companiei cu 57 de procente deținute.

Compania spaniolă a realizat o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro în 2018, cu peste 1.500 de clienți activi și 36.000 de dispozitive de bord instalate în întreaga lume.

VEZI ȘI: Amazon a comandat 100.000 de utilitare 100% electrice Rivian

„Suntem încântați să realizăm această investiție strategică împreună cu VAT Services. Așteptăm cu nerăbdare să ne dezvoltăm în continuare împreună”, spune Marco van Kalleveen, CEO al DKV.

Directorul general al VAT Services, Carlos Alfaro, adaugă: „Ne așteptăm ca participarea DKV la VAT Services să ofere un imbold semnificativ portofoliului nostru, care va avea un rol decisiv pentru extinderea companiei noastre în Peninsula Iberică”.

Din aceeași categorie...

Back to top button