CarburantiȘtiri

DKV a cumpărat furnizorul de carduri de carburant Smart Diesel

DKV a anunțat achiziția furnizorului de soluții complete de alimentare cu combustibil, rambursare TVA și accize Smart Diesel.

Prin achiziția Smart Diesel, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piața autohtonă și baza de clienți în Europa de Est. Tranzacția este supusă aprobării autorității de concurență din România.

DKV a cumpărat furnizorul de carduri de carburant Smart Diesel

Smart Diesel va continua să funcționeze ca unitate de sine stătătoare în cadrul grupului DKV, valorificând sinergiile rezultate prin parteneriatul cu DKV.

”Suntem foarte mândri că am putut realiza această achiziție. Cu Smart Diesel, primim în DKV Mobility Group o companie cu oameni extrem de profesioniști și capabili, cu o tradiție foarte puternică. Așteptăm cu nerăbdare să facem pașii următori și să ne dezvoltăm împreună”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

„În ultimii ani ne-am dezvoltat continuu afacerea, împreună cu clienții și partenerii noștri de afaceri. Unirea forțelor cu DKV, cel mai mare furnizor european de servicii de carduri de combustibil și mobilitate, este un pas important în dezvoltarea companiei noastre. Suntem încrezători că acest parteneriat va oferi în viitor clienților noștri produse și servicii noi și foarte atractive”, spune Daniel Imbre, director general Smart Diesel Group.

VEZI ȘI: Spania a redus vârsta minimă la care tinerii pot obține permisul de camion

Smart Diesel este cea mai mare companie independentă de combustibil din România, oferind celor peste 11.000 de clienți carduri de combustibil, combustibil vrac, soluție pentru plata taxelor rutiere și servicii de recuperare TVA. Smart Diesel operează 36 de benzinării în România, iar cardul SD este acceptat în peste 1.800 de benzinării din străinătate.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Din aceeași categorie...

Back to top button