Carburanti

DKV a încheiat un parteneriat cu Makpetrol din Macedonia de Nord

DKV a încheiat un parteneriat cu Makpetrol din Macedonia de Nord, pentru a asigura soluții de alimentare pe rutele dintre Grecia și Europa Centrală.

Noul Drum al Mătăsii dintre China și Europa generează noi fluxuri de mărfuri și va avea un impact semnificativ asupra Greciei, unde porturi precum Pireu vor juca un rol important ca nou pol comercial.

DKV a încheiat un parteneriat cu Makpetrol din Macedonia de Nord

Pentru a asigura alimentarea cu carburanți a companiilor care transportă mărfuri de acolo spre Europa centrală, DKV și-a extins rețeaua de aprovizionare și acoperă Macedonia de Nord.

„Cu noua rețea din Macedonia de Nord ne-am îmbunătățit oferta de produse pe rutele de transport rutier către Europa Centrală”, explică Sven Mehringer, Managing Director Energy and Vehicle Service la DKV.

Clienții pot acum să alimenteze fără numerar la toate cele 37 de stații din rețeaua Makpetrol adecvate pentru camioane.

VEZI ȘI: DKV și-a extins rețeaua cu 350 de stații pe noul Drum al Mătăsii

Ognjen Kosanovic, DKV Supplier Country Manager Balkans adaugă: „Macedonia de Nord oferă cele mai mici prețuri la combustibil în Balcani și, cu cea mai nouă extindere a rețelei, vom putea oferi clienților noștri combustibil de înaltă calitate la cel mai bun preț posibil din regiune”.

DKV își dezvoltă în mod constant rețeaua de parteneri atât în ​​interiorul, cât și în afara Uniunii Europene. Furnizorul de servicii de mobilitate conectează anual în jur de 5.000 de stații, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple.

Din aceeași categorie...

Back to top button