Știri

DKV Euro Service a înregistrat OBU cu numărul 40.000

Compania belgiană de transport și logistică H.Essers a achiziționat de la DKV, partenerul său de tradiție, al 40.000 aparat OBU pentru plata taxelor de drum în Belgia.

H.Essers plătește noua taxă de drum din Belgia, despre care noi am scris aici, prin intermediul DKV Euro Service. Acest serviciu este folosit de către toate camioanele companiei sau subsidiare ale H.Essers, ceea ce înseamnă peste 1.000 de unități OBU înregistrate de DKV Euro Service. Numărul total al On Board Unit (OBU) înregistrate de DKV de la începutul introducerii lui până în prezent a ajuns la cifra magică 40.000.

Adevărul este că cel de-al 40 000 OBU înregistrat de DKV Euro Service, reprezintă unul din cei peste 10.000 de clienți ai companiei belgiene. Aceste cifre subliniază mai mult încrederea pieței de transport și logistică în anii de experiență și expertiză a DKV Euro Service în domeniul sistemelor de taxare din Europa.

DKV Euro Service a înregistrat OBU cu numărul 40.000

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button