Carburanti

DKV adaugă 2.100 de noi stații de combustibil în Rusia

DKV Mobility a adăugat 2.100 de noi stații de combustibil în Rusia, ajungând astfel la peste 64.000 de stații în 45 de țări diferite.

DKV Mobility, furnizor de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor, urmărește în mod constant dezvoltarea și expansiunea rețelei de alimentare.

DKV adaugă 2.100 de noi stații de combustibil în Rusia

Cea mai recentă și importantă acțiune în acest sens vizează integrarea a mai mult de 2.100 stații de combustibil Lukoil pe teritoriul Rusiei. Rețeaua de stații de carburanți DKV din Rusia cuprinde acum 6.400 de puncte de alimentare.

„Lukoil este cunoscut de către clienții noștri ca un brand renumit, cu combustibil și servicii de înaltă calitate”, explică Sven Mehringer, Managing Director Energy and Vehicle Service la DKV.

Prin adăugarea noii rețele, DKV îmbunătățește și mai mult rețeaua de alimentare din Rusia și acoperă acum toate regiunile importante din țară.

”Această extindere aduce numărul de stații DKV din Rusia la peste 6.400, reușind astfel să triplăm rețeaua de servicii de pe teritoriul Rusiei în ultimele 12 luni”, spune Fedor Velikanov, Supplier Country Manager Eurasia.

Astfel, rețeaua globală DKV crește la peste 64.000 de stații în 45 de țări diferite.

VEZI ȘI: DKV a încheiat un parteneriat cu Makpetrol din Macedonia de Nord

Furnizorul reușește să acopere nevoia de servicii în aproape fiecare țară din Europa, explorând totodată și piețele din Africa, Asia și Orientu Mijlociu.

DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar la cele peste 200.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată.

În prezent, peste 250.000 de clienți utilizează 5,1 milioane de carduri DK  și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Din aceeași categorie...

Back to top button