Carburanti

Șoferii de camion pot autoriza din DKV APP plata contactless la pompă

De acum, clienții DKV pot autoriza prin intermediul aplicației mobile DKV APP plata contactless a carburantului direct la pompă.

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility a lansat funcția DKV APP & GO, care autorizează plata contactless la pompă direct din aplicația DKV APP.

Șoferii de camion pot autoriza din DKV APP plata contactless la pompă

Prin intermediul funcție contactless, utilizatorii își pot autoriza ușor plata la pompă și nu mai trebuie să stea la coadă la casă. În plus, față de economisirea timpului, aplicația minimizează contactele inutile în stațiile de alimentare, reducând riscul de infecție cu COVID-19, și promovează o conduită preventivă a utilizatorilor.

”Suntem foarte mândri că am reușit să dezvoltăm o soluție de autorizare mobilă cu partenerul nostru PACE într-un timp foarte scurt”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

DKV este acționar minoritar la PACE din septembrie 2020. Din punct de vedere tehnologic, aplicația se bazează pe platforma de alimentare conectată a PACE.

VEZI ȘI: Manipularea tahografului, tot mai des întâlnită în Europa

”Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor petroliere, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia de bază pentru digitalizarea industriei petroliere din Europa”, explică Dr. Martin Kern, director general la PACE Telematics.

La lansarea pe piață, DKV APP & GO este disponibil în peste 500 de stații de service la nivel internațional, inclusiv în cele ale mărcii Q1.

Din aceeași categorie...

Back to top button