In FocusTop News

DKV BOX EUROPE a fost aprobat pentru plata taxelor de dum din Italia

DKV devine primul furnizor certificat din afara Italiei care oferă un aparat de bord pentru taxe compatibil EETS.

După o fază pilot de succes, operatorii autostrăzilor din Italia au aprobat DKV BOX EUROPE pentru plata taxelor de drum, pentru camioane și autobuze care depășesc 3.5t.

Sistemul italian de taxare al Asociației Italiene a Operatorilor de Autostrăzi, AIOA, acoperă aproximativ 6.600 km de autostradă.

DKV BOX EUROPE a fost aprobat pentru plata taxelor de dum din Italia

În plus, față de Italia, serviciul DKV BOX EUROPE este utilizat pe scară largă și pentru taxele de drum pentru camioane în țări precum Germania, Belgia, Bulgaria, Franța, Austria Spania, Portugalia și Ungaria dar și pentru punctul de trecere Warnaw, tunelul Herren și tunelul Liefkenshoek, acoperind astfel douăsprezece sisteme europene de taxare rutieră.

DKV BOX ITALIA, care poate fi utlizat la nivel național în Italia, a fost deja aprobat la începutul lunii februarie.

VEZI ȘI: Dispozitivul DKV BOX EUROPE a devenit activ în Ungaria

”Italia este o țară de tranzit importantă în traficul nord-sud. De aceea suntem foarte încântați să fim acum primul furnizor care facilitează călătoria internațională, oferindu-le cliențiilor noștri o soluție adecvată de taxare pentru spațiul italian”, declară Jérôme Lejeune, DKV Managing Director Toll.

Liniile de taxare marcate special vor indica șoferului ce bandă DKV BOX EUROPE poate fi utilizată. În viitorul apropiat, aparatul de bord unic va fi implementat în Elveția și în alte țări europene.

Din aceeași categorie...

Back to top button