Știri

DKV BOX EUROPE va permite plata taxelor de drum în Ungaria

DKV a anunțat că a demarat faza pilot pentru plata taxelor de drum din Ungaria prin intermediul aparatului de bord DKV BOX EUROPE.

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV va oferi în curând posibilitatea transportatorilor care tranzitează Ungaria să poată efectua plata taxelor de drum în această țară cu ajutorul aparatului de bord DKV BOX EUROPE.

DKV BOX EUROPE va permite plata taxelor de drum în Ungaria

În ultimii ani, Ungaria s-a dezvoltat devenind un hub logistic central în regiunea Europei Centrale și de Est, alături de Cehia. Pentru Ucraina, România și mai multe state balcanice, drumul către piețele Uniunii Europene duce aproape inevitabil prin bazinul Carpaților, iar pentru Croația, Ungaria reprezintă o alternativă la Austria, care este și vecină.

Importanța Ungariei ca țară de tranzit între Europa de Nord/Vest și Europa de Est/Sud-Est este deja evidentă prin faptul că patru coridoare de transport din Uniunea Europeană traversează această țară.

„În prezent, clienții noștri pot achita taxele fără numerar în Germania, Belgia, Franța, Austria, Spania, Portugalia, Bulgaria, precum și la punctul de trecere Warnow, Tunelul Herren și Liefkenshoektunnel. Suntem mândri că vom putea adăuga Ungaria la această listă foarte curând”, spune Jerome Lejeune, director general Toll la DKV.

VEZI ȘI: Șofer german de camion prins că folosea două carduri tahograf

Sistemul de taxare HU-GO include toate autostrăzile, drumurile expres și drumurile naționale. Clienții DKV pot folosi deja DKV CARD pentru plata taxelor de drum în Ungaria, o ofertă profitabilă de plată în sistem postpay, cu un efect pozitiv asupra lichidității lor.

„Am ajuns la o altă etapă importantă în demersul nostru de a conecta întreaga Europă cu un singur aparat. În curând vor urma mai multe țări.”

Din aceeași categorie...

Back to top button