Știri

DKV BOX Scandic facilitează plata taxelor de drum în Norvegia, Danemarca și Suedia

DKV Mobility a lansat unitatea de bord DKV BOX Scandic, care facilitează plata taxelor de drum în Norvegia, Danemarca și Suedia.

De acum, clienții DKV Mobility din Norvegia, Danemarca și Suedia își pot plăti taxele cu ușurință și comod prin intermediul DKV BOX Scandic. Furnizorul european de servicii de mobilitate își extinde în continuare portofoliul cu o altă unitate de bord.

DKV BOX Scandic facilitează plata taxelor de drum în Norvegia, Danemarca și Suedia

DKV BOX Scandic, care poate fi folosit atât pentru flote de camioane, cât și pentru autoturisme, este acceptat pe toate drumurile, podurile, feriboturile și tunelurile din rețeaua norvegiană de taxare, precum și pentru podurile Öresund (Danemarca/Suedia) și Störebaelt (Danemarca).

„Suntem foarte încântați să oferim clienților noștri serviciul de decontare a taxelor în țările scandinave cu noul DKV BOX Scandic. Cu această soluție, le oferim și mai multă flexibilitate și o experiență de condus și mai plăcută”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll/Refund Services la DKV Mobility.

VEZI ȘI: Sindicatele șoferilor din Franța pregătesc de un protest național pe 27 iunie

„Un alt beneficiu pentru clienții DKV BOX Scandic este posibilitatea de a se înregistra pentru diferitele scheme de reduceri care se aplică drumurilor, feribotului și podurilor”.

Livrarea prin poștă

Pe lângă DKV BOX Scandic, DKV Mobility are un portofoliu larg de soluții de taxare pentru Europa și nu numai.

Din aceeași categorie...

Back to top button