CarburantiInfoTechȘtiri

„Alimentarea” vehiculelor electrice și hibride cu DKV Card +Charge

DKV Euro Service şi-a extins reţeaua de staţii de alimentare pentru autovehiculele electrice şi hibrid cu 500 de puncte de încărcare, a căror amplasare poate fi consultată pe site-ul Ladenetz.de.

Folosind cardul DKV Card +Charge, clienţii își pot alimenta acum vehiculele, indiferent de marcă, la peste 3.000 de puncte de încărcare accesibile autovehiculelor din Germania. În acelaşi timp, ei pot avea acces la reţeaua DKV deja existentă, formată din 55.300 de puncte de acceptare în 42 de ţări europene. Site-ul Ladenetz.de este, până în prezent, rezultatul unui acord de cooperare dintre 50 de parteneri, care promovează extinderea şi dezvoltatea unei reţele extinse de staţii de încărcare publice.

În timp ce în Germania numărul de autovehicule electrice a crescut, oportunităţile de alimentare a flotelor comerciale erau limitate. De multe ori, ele se puteau încărca numai local, iar şoferii erau nevoiţi să poarte în portofel un număr mare de carduri şi coduri.

„Alimentarea” vehiculelor electrice și hibride cu DKV Card +Charge

DKV Card +Charge, lansat în prima parte a anului, rezolvă această situaţie şi umple golul din piaţă. El combină o serie de tehnologii într-o singură reţea unică de stații de încărcare ce acoperă întreaga Germanie: în funcţie de operatorul de încărcare, utilizatorii se pot autentifica la punctul de încărcare, fie prin cipul RFID conţinut în card, fie printr-un cod QR și aplicaţia +Charge.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button