DKV Euro Service anunță o creștere cu două cifre a afacerii din România

DKV Euro Service anunță o creștere cu două cifre a afacerii din România
În anul în care aniversează 10 ani de la intrarea pe piața locală, DKV Euro Service anunță o creștere cu două cifre a afacerii din România.

DKV Euro Service a finalizat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 289 de milioane de euro, în creştere cu 24.5% față de anul precedent și cu 11% mai mult decât estimarea pentru acest an.

DKV Euro Service anunță o creștere cu două cifre a afacerii din România

În comparaţie cu 2016 și baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere de două cifre.

„Este un deceniu de creștere constantă pentru DKV, atât din perspectiva cifrei de afaceri, cât și a portofoliului de clienți și a echipei”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service.

Pe lângă extinderea permanentă a rețelei de acceptanță a cadrului DKV, începând cu 2017 compania a acordat o atenție specială digitalizării.

Au fost alocate investiții semnificative pentru acest program în directă legătură cu un alt proiect de referință pentru DKV, DKV Box Europe, dispozitivul de bord care va permite decontarea taxelor de drum în mai multe țări europene, fără a necesita reconfigurare.

DKV BOX Europe va fi gestionabil prin intermediul DKV Toll Manager, o platformă inovatoare creată de DKV.

VEZI ȘI: Scania nevoită să oprească temporar vânzarea de camioane cu motoare V8

Un alt proiect important pentru prima parte a anului 2018 a fost taxa de drum din Slovenia, țară care a trecut de la sistemul de taxare clasic la unul electronic, denumit DarsGo, începând cu 1 aprilie.

Ca de obicei, DKV a asigurat suport pentru clienții săi încă de anul trecut pentru a facilita o tranziție ușoară și lipsită de griji la noul mod de calcul.

Dar cel mai important proiect destinat taxelor de drum rămâne DKV Box Europe, pentru care etapa de comandă este în plină desfășurare, urmând ca din toamnă să devină utilizabil pentru Belgia, iar ulterior pentru țări precum Germania, Austria, Franța, Spania, Portugalia și Italia.

Rețeaua de acceptanță DKV, cea mai mare din Europa a unui furnizor independent, este în continuă dezvoltare, iar anul acesta pune la dispoziţia clienţilor peste 70.000 de puncte de acceptanță în 42 de țări europene.

În România, clienţiiDKV pot beneficia de o rețea locală extinsă, de peste 700 de stații (LUKOIL, MOL, OMV / Petrom, Oscar Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral etc.).

Follow #infotrucker