Știri

DKV Euro Service extinde lista prețurilor carburanților în UE cu 3 noi țări

DKV Euro Service extinde lista prețurilor carburanților, introducând trei noi țări din Uniunea Europeană în aplicația sa și planificatorul de rute.

Astfel, DKV app și DKV Maps vor avea informații actualizate privind lista prețurilor carburanților din UE, respectiv Spania, Italia și Portugalia.

DKV Euro Service extinde lista prețurilor carburanților în UE cu 3 noi țări

Furnizorul de carduri de combustibil și de servicii DKV Euro Service le oferă clienților săi informații actuale cu privire la prețurile din și mai multe țări ale Uniunii Europene.

Astfel, după Germania și Franța, autoritățile din Italia, Spania și Portugalia pun la dispoziție în timp real date cu privire la prețurile carburanților, iar acestea pot fi folosite pentru produsele DKV.

Până în prezent, informațiile cu privire la prețurile din afara Germaniei se bazau pe datele tranzacțiilor furnizorilor de carduri de carburanți. În consecință, nu existau informații curente cu privire la prețuri pentru stațiile de carburanți mai puțin frecventate.

VEZI ȘI: Camioanele Volvo sunt biletul către aventura Globetrotter Club

Rămâne de văzut dacă transparența prețurilor și în alte părți din Uniunea Europeană va produce efecte similare cu cele ale înființării Departamentului pentru transparența pieței din cadrul Autorității Federale pentru Carteluri din Germania.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button