CarburantiInfoTechȘtiri

DKV Euro Service România extinde parteneriatul cu Lukoil România

Filiala din România a DKV Euro Service, unul din liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi, a extins, începând cu acest an, colaborarea cu Lukoil România.

Astfel, toți utilizatorii DKV Card vor putea alimenta fără numerar în oricare dintre cele peste 300 de stații de distribuție carburanți operate de compania petrolieră în țară. Totodată, rețeaua de puncte de acceptanță DKV a continuat să crească și în cazul altor parteneri existenți, cum ar fi MOL sau OMV Petrom astfel că numărul total de stații partenere DKV a ajuns la peste 700 în țară.

DKV Euro Service oferă deținătorilor de DKV Card posibilitatea să plătească pentru carburanți fără numerar într-o rețea extinsă de 703 stații partenere Lukoil, MOL, OMV/Petrom, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral și altele.

DKV Euro Service România extinde parteneriatul cu Lukoil România

Pe lângă serviciul de alimentare cu cardul, DKV oferă o gamă largă de servicii conexe precum plata taxelor de drum, recuperarea TVA, optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

[pullquote align=”full” cite=”Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service România” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Lukoil este unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanți de pe piață, cu o rețea vastă de stații. Odată cu această extindere a colaborării, numărul total de benzinării unde se poate alimenta cu DKV Card în România s-a dublat, ceea ce înseamnă că suntem și mai aproape de clienții noștri, pe orice rută aleg. Creșterea numărului de parteneri și a punctelor de acceptanță din România este un element important în strategia de dezvoltare DKV pe plan local, cu atât mai mult acum, când scăderea TVA creează premisele favorabile pentru ca transportatorii să alimenteze în țară.[/pullquote]

În 2015, DKV Mobility Services Group a obținut o cifră de afaceri de 5.8 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2.5 milioane de carduri DKV şi unități OBU pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button