Știri

DKV extinde rețeaua de distribuție din Austria cu 77 de stații A1

Furnizorul de servicii de alimentare cu cardul DKV și-a extins rețeaua de distribuție a carburanților în Austria cu 77 de stații de alimentare A1.

Clienții DKV Euro Service pot utiliza acum cardul DKV pentru a deconta combustibilii și serviciile de spălare ale autoturismelor la 77 de stații A1 din Austria, noi în rețeaua DKV.

DKV extinde rețeaua de distribuție din Austria cu 77 de stații A1

Rețeaua de stații A1 este prezentă în regiunile Styria, Carintia, Burgenland și în Austria superioară și inferioară.

Rețeaua de distribuție DKV din Austria va crește astfel la 1.411 de stații. Stațiile A1 pot fi găsite atât prin intermediul DKV APP, cât și prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS.

VEZI ȘI: Probleme pentru o componentă de control a emisiilor de pe motoarele Volvo Group

Prin introducerea stațiilor A1, DKV adaugă o marcă puternică rețelei sale extinse de aprovizionare din Austria și, odată cu această mutare, le oferă clienților acces la mai mult de jumătate din benzinările de pe piața austriacă.

Stațiile A1 au un aspect excelent, sunt echipate cu tehnologie de ultimă oră și oferă combustibili de înaltă calitate la un preț atractiv.

Pe lângă combustibilii de calitate ridicată, clienții DKV pot folosi cardul pentru plata serviciilor de spălătorie și alte servicii legate de autovehicule.

Din aceeași categorie...

Back to top button