Știri

DKV finanțează taxa pentru uleiurile minerale în Belgia

DKV oferă tuturor companiilor din Uniunea Europeană opțiunea de a prefinanța rambursarea taxei pe uleiurile minerale plătită în Belgia.

Cerința pentru această opțiune este ca vehiculele să aibă o greutate brută admisă de cel puțin 7.5 tone sau cel puțin opt locuri.

DKV finanțează taxa pentru uleiurile minerale în Belgia

Reîncărcările care nu pot fi atribuite niciunui vehicul pe facturi (informații lipsă sau informații care diferă de numărul oficial de înmatriculare al vehiculului, de exemplu carduri ale vehiculului etc.) vor fi excluse automat din această prefinanțare.

Acest nou serviciu extinde oferta anterioară: Rambursarea normală DKV este completată de rambursarea rapidă DKV.

”Cu DKV Rambursare normală, clientul va recupera taxa pe ulei mineral numai după rambursarea de către autoritățile vamale belgiene; cu DKV Rambursare rapidă, rambursarea va fi efectuată de noi cât mai curând posibil”, explică Peter Meier, director financiar al DKV de mobilitate.

”Acest lucru le oferă clienților noștri un avantaj enorm de lichiditate de până la 24 de cenți pe litru”.

VEZI ȘI: Primafrio Group a comandat 1300 de camioane DAF XF 480 Super Space

Cu ambele variante, chitanțele clientului sunt înregistrate și procesate automat de DKV. Va fi generat un extras de client separat care să enumere în detaliu toate sumele rambursării și taxele.

În plus față de Belgia, DKV oferă și rambursări de taxe pe uleiurile minerale pentru Franța, Italia, Croația, Slovenia, Spania și Ungaria.

Din aceeași categorie...

Back to top button