CarburantiȘtiri

DKV Fleet Card este disponibil pe piața din România

DKV Euro Service a lansat DKV Fleet Card pe piața din România, un produs destinat flotelor de orice mărime de până la 3.5 tone.

DKV Fleet Card este un nou produs disponibil pe piața din România, care permite administrarea eficientă a flotelor de autoturisme și vehicule comerciale de până la 3.5 tone.

DKV Fleet Card este disponibil pe piața din România

De asemenea, acesta vine cu de toate avantajele DKV Card, inclusiv tarife preferențiale la carburanți, într-o rețea națională de acceptanță care cuprinde peste 880 de stații de alimentare.

DKV Fleet Card are comision de administrare zero pentru prima comandă lansată și poate fi achiziționat direct din magazinul online al DKV Euro Service.

Cu ajutorul DKV Fleet Card, flotele pot achita fără numerar, la tarife preferențiale, carburanți, taxe de drum și alte servicii adiționale în peste 880 de stații Lukoil, OMV, Petrom, MOL, Rompetrol Partener, Socar, Gazprom și ale altor parteneri, amplasate atât în oraș, cât și pe rutele principale dintre localități.

Cardul oferă acces și la rețeaua internațională DKV, cu peste 60.000 de puncte de alimentare în toată Europa, dar și la servicii conexe, cum ar fi spălarea autovehiculelor, parcare, reparații și altele.

VEZI ȘI: Ultimul test Brexit a generat o coadă de camioane lungă de 8 km în Kent

DKV Fleet Card este securizat prin intermediul unui cod PIN și poate fi administrat online, cu ajutorul platformei DKV care oferă funcții detaliate de control, activare, dezactivare, blocare, comandă și raportare.

În plus față de DKV Fleet Card, operatorii de flote din România au de acum la dispoziție DKV Fleet Card Climate, care asigură compensarea integrală a emisiilor de CO2 prin contribuții la proiecte certificate de protecție a mediului.

Din aceeași categorie...

Back to top button