DKV începe testarea propriilor aparate de bord în Italia

DKV începe testarea propriilor aparate de bord în Italia
La 1 septembrie 2020, DKV Euro Service va începe faza pilot de testare a propriilor aparate de bord pentru plata taxelor de drum în Italia.

După finalizarea fazei pilot care va dura aproximativ trei luni și în timpul căreia se vor testa până la 3.000 de aparate, furnizorul de servicii de mobilitate va fi primul furnizor certificat al propriilor aparate de taxare pentru autostrăzile italiene.

DKV începe testarea propriilor aparate de bord în Italia

Operatorii de autostrăzi italieni și-au exprimat deja, în avans, acordul. Inițial va fi introdus în operare DKV Box Italia, iar DKV Box Europe în viitorul apropiat.

VEZI ȘI: Poliția din Dortmund va intensifica controalele pe autostrăzile din regiune

„Cu acest pas, deschidem piața de taxare din Italia și putem oferi clienților noștri unități de bord proprii pentru vehicule de peste 3,5 tone ca prim furnizor certificat”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Euro Service. „Dorim să mulțumim Asociației operatorilor de autostrăzi italieni, AISCAT și așteptăm cu nerăbdare o cooperare de succes”.

Stațiile de taxare italiene au fost modernizate cu software-ul și hardware-ul necesare pentru utilizarea aparatelor de bord DKV. Benzile de taxare special marcate indică șoferului pe care bandă poate fi utilizat aparatul DKV Box Italia și, în viitor, și DKV Box Europe.

Follow #infotrucker