Transport 4.0

DKV investește în platforma olandeză de date Route42

DKV își extinde portofoliul de soluții pentru a susține digitalizarea industriei de transport.

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility va investi în platforma olandeză de informații despre transport Route42.

Fondurile vor fi utilizate pentru a accelera lansarea internațională, a extinde funcționalitatea platformei și a crește numărul de sisteme telematice integrate cu Route42.

DKV investește în platforma olandeză de date Route42

Transportatorii vor avea de beneficiat, deoarece operatorilor de transport le va fi mai ușor să se conecteze, să utilizeze și să obțină controlul asupra performanței lor, având la dispoziție aceste date.

„Alianța strategică cu unul dintre principalii furnizori de software de informații despre transport din Olanda ne va ajuta să modelăm cu succes digitalizarea care avansează rapid în industria mobilității, împreună cu clienții și partenerii noștri”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

Acesta mai spune că „Route42 și DKV Mobility împărtășesc aceeași viziune asupra modului în care va evolua industria transporturilor în viitor. De aceea, așteptăm cu nerăbdare această cooperare cu Route42, având în vedere perspectiva unei vizibilități crescute a DKV de-a lungul lanțului de aprovizionare”.

VEZI ȘI: Aparatul de bord DKV BOX EUROPE acoperă nouă țări

„Suntem încântați de oportunitatea de a lucra cu DKV. DKV este un furnizor de servicii de mobilitate de top în Europa, expertiza și rețeaua lor vor transforma Route42 într-un jucător internațional”, spune Max Den Dopper, cofondator și CEO la Route42.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie suma totală a tranzacției.

Din aceeași categorie...

Back to top button