Carburanti

DKV își consolidează poziția pe piețele din Estonia, Lituania și Polonia

Astfel, furnizorul de servicii de mobilitate DKV își continuă strategia de creșterela nivel european.

DKV Mobility își consolidează baza de clienți și poziția pe piețele din Estonia, Lituania și Polonia. Compania din Ratingen a semnat un acord pentru cumpărarea companiilor, Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia, care sunt specialiști în carduri de combustibil și furnizori principali de soluții complete de alimentare.

”Suntem foarte onorați să primim Port One Estonia, State Port Group Lituania și Port One Polonia la DKV Mobility Group”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility.

DKV își consolidează poziția pe piețele din Estonia, Lituania și Polonia

Cu această achiziție, DKV își consolidează și mai mult prezența pe piață și baza de clienți în țările baltice, precum și în Polonia.

”Sunt extrem de profesioniști și extrem de capabili, cu o tradiție foarte puternică, ceea ce ne va ajuta să ne atingem obiectivele ambițioase. Așteptăm cu nerăbdare să facem pașii următori și să creștem împreună”, spune Teet Järvekülg, unul dintre fondatorii Port One Estonia, State Port Group din Lituania și Port One Polonia.

VEZI ȘI: DKV investește în platforma olandeză de date Route42

”A face parte din DKV Mobility Group oferă clienților noștri existenți și viitori accesul la cele mai bune produse, servicii și cunoștințe de pe piață. Este, de asemenea, o recunoaștere a bunei activități pe termen lung a echipelor noastre din țările lor de origine”, a mai adaugăt acesta.

Ambele părți au convenit să nu dezvăluie detalii suplimentare despre tranzacție.

Din aceeași categorie...

Back to top button