CarburantiTop News

DKV Mobility a depășit 1000 de stații de alimentare în România

Clienții DKV au acces la cea mai mare rețea de stații de alimentare din localități și de pe rutele esențiale de tranzit din România, indiferent de marcă.

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, anunță că începând cu luna septembrie cardurile DKV sunt acceptate în peste 1.000 de stații de servicii din toată țara.

DKV Mobility a depășit 1000 de stații de alimentare în România

Astfel, flotele DKV Mobility pot alimenta și achiziționa produse și servicii conexe în benzinăriile OMV, Petrom, MOL, Rompetrol și Rompetrol Partener, Socar, Lukoil, Gazprom și altele.

„Odată cu atingerea acestui număr de referință ne consolidăm poziția în România, cardurile DKV fiind acceptate în toate stațiile de servicii importante pentru transportatorii interni și internaționali precum și pentru operatorii de flote. Clienții noștri au mobilitate rutieră maximă indiferent unde au nevoie să ajungă în România, non-stop. De asemenea, posesorii Fleet Card pot beneficia de stațiile de alimentare cu cele mai bune prețuri din zonă precum și de birocrație redusă”, spune Cătălin Constantinescu, director general DKV Mobility România.

VEZI ȘI: Interdicție de circulație pentru camioane între Sterzing și Brenner

Rețeaua de stații de alimentare DKV Mobility a crescut constant în România, obiectivul fiind de a acoperi toate rutele relevante pentru transportatori (autostrăzi, drumuri europene și naționale) dar și localitățile pentru a le oferi soluții de mobilitate eficiente și companiilor care folosesc flote intra și interurban.

Pe lângă acoperirea extinsă în România, posesorii cardurilor de carburanți DKV pot alimenta convenabil în aproximativ 67.000 de benzinării din toată Europa, reducându-și astfel costurile cu combustibilii și bonurile mulțumită centralizării tuturor alimentărilor și chelutielilor acoperite de card pe o singură factură.

Din aceeași categorie...

Back to top button