Top NewsTransport 4.0

DKV Mobility a lansat platformă digitală Toll Product Overview 2.0

DKV Mobility a lansat noua platformă digitală Toll Product Overview 2.0, care permite gestionarea tuturor produselor ce au legătura cu decontarea taxelor de drum, oferind în același timp transparență și control total.

Cu noua configurație sub formă de tabel, platformă digitală Toll Product Overview 2.0 oferă clienților flexibilitate maximă pentru a-și organiza datele referitoare la decontarea taxelor de drum sub o manieră care corespunde din punct de vedere operațional cu sistemele proprii.

DKV Mobility a lansat platformă digitală Toll Product Overview 2.0

Plecând de la flotă, țară, aparate de bord sau starea produselor, clienții au control integral și își pot personaliza dispunerea informațiilor, organiza informația așa cum doresc și exporta date selectate într-un singur fișier.

„Eficiența și transparența sunt imperative pentru clienții noștri. Prin urmare, noi trebuie să ne asigurăm că ei pot obține și utiliza datele de pe portalul nostru cu ușurință și rapiditate, deoarece timpul este esențial”, a menționat directorul general Toll & Refund Services, Jérôme Lejeune.

Toll Product Overview 2.0 este construit exact pe baza a ceea ce clienții DKV aveau nevoie, iar furnizorul european de servicii de mobilitate s-a angajat să-l îmbunătățească continuu, precum și DKV COCKPIT pentru a se asigura că ține constant pasul cu nevoile clienților noștri.

VEZI ȘI: Industria de transport rutier de mărfuri afectată de războiului din Ucraina

Dezvoltarea viziunii centrate pe client este estențială pentru DKV Mobility. Cu scopul de a îmbunătăți permanent experiența clienților, DKV Mobility le oferă control complet și transparență atunci când accesază informații despre costuri și alte date în noul punct de contact digital.

„Qwello depășește inconvenientele cu care se confruntă zilnic proprietarii de vehicule electrice, prin simplificarea experienței de încărcare. Toate stațiile noastre de încărcare au atât un cablu integrat cu o mufă de tip 2, cât și o priză de tip 2 dacă se va utiliza un cablu separat. Lucrând cu DKV Mobility, punem la dispoziție stațiile noastre de încărcare de ultimă generație pentru o gamă și mai largă de clienți.”, a adăugat Dr. Henrik Thiele, fondator și CEO al Qwello GmbH.

Din aceeași categorie...

Back to top button