Carburanti

DKV Mobility își extinde rețeaua din Elveția cu 320 de stații de carburant

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a semnat un parteneriat cu Moveri și își extinde rețeaua din Elveția cu 320 de stații de carburant.

Cu cele 320 de stații nou conectate, clienții DKV Mobility au acum acces la peste 1.000 de puncte de servicii din Elveția, aproape de granițele Germaniei și Franței.

DKV Mobility își extinde rețeaua din Elveția cu 320 de stații de carburant

Moveri face parte din grupul Volare și operează diverse mărci de stații de servicii precum Ruedi Rüssel, Miniprix și Shell. 61 dintre cele sub marca Ruedi Rüssel, Miniprix și Shell pot deservi și camioane, nu doar flote de autoturisme. În ceea ce privește acoperirea geografică, stațiile de servicii Ruedi Rüssel și Miniprix sunt răspândite pe scară largă și sunt situate strategic în regiunile vestice.

„DKV Mobility este foarte mândru că lucrează cu Moveri, un operator de stații de servicii renumit”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services. „Cu această extindere a rețelei, clienții noștri au acces la o rețea mai variată și mai atractivă de stații de servicii cu peste 1.000 de puncte în Elveția.”

VEZI ȘI: JOST prezintă noi produse inovatoare pentru vehicule comerciale la NUFAM 2021

Christoph Lötscher, CEO al Moveri AG, a adăugat: „Mii de clienți beneficiază zi de zi de realimentarea la preț redus, în toată Elveția, în una dintre cele aproximativ 320 de locații Ruedi-Rüssel și Miniprix. Suntem încântați că le putem oferi acces acum în rețeaua noastră și clienților DKV Mobility.”

Stațiile de servicii nou conectate sunt deja active și pot fi identificate prin DKV Mobility APP și DKV Mobility MAPS.

Din aceeași categorie...

Back to top button