Știri

DKV Mobility facilitează decontarea taxei de drum în Scandinavia

DKV Mobility, în parteneriat cu Tolltickets, facilitează transportatorilor rutieri decontarea taxei de drum în Scandinavia.

Începând din ianuarie 2022, DKV Mobility facilitează decontarea taxei de drum în Scandinavia cu o soluție de taxare unică oferită de Tolltickets, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii europene de taxare.

DKV Mobility facilitează decontarea taxei de drum în Scandinavia

Acest serviciu se potrivește perfect cu oferta DKV Mobility pentru toți clienții săi și asigură confort și tranzit eficient prin staţiile de taxare de pe drumurile scandinave.

„Suntem foarte fericiți să intrăm în acest parteneriat valoros cu Tolltickets, pentru a le putea oferi clienților noștri din Scandinavia o experiență de condus și mai liniștită – cu o economie de timp, deoarece pur și simplu conduc prin stațiile de taxare”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll la DKV Mobility.

VEZI ȘI: Hegelmann a cumpărat un fost spital din Polonia

„Este o recunoaștere solidă pentru noi. Structura noastră organizațională agilă și filozofia de rezolvare a problemelor ne determină în fiecare zi să proiectăm în mod continuu soluții personalizate pentru partenerii și clienții noștri. Așteptăm cu nerăbdare o cooperare de succes cu DKV Mobility”, a declarat Quentin Couret, Chief Operating Officer la Tolltickets.

Din aceeași categorie...

Back to top button