Transport 4.0

DKV Mobility lansează DKV Analytics, un instrument digital pentru controlul total al costurilor

DKV Mobility lansează un nou instrument digital pentru controlul total al costurilor, transparență și mai multă eficiență în ceea ce privește gestionarea flotelor.

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a lansat DKV Analytics – un instrument digital puternic pentru un control și o transparență totală a costurilor, precum și pentru o mai mare eficiență în gestionarea flotei.

DKV Mobility lansează DKV Analytics, un instrument digital pentru controlul total al costurilor

Ca parte a portalului digital pentru clienți DKV COCKPIT, DKV Analytics, cu multitudinea sa de funcții, oferă clienților DKV Mobility o imagine de ansamblu cuprinzătoare, de exemplu, a proceselor de realimentare și de încărcare, a decontării taxelor de trecere, a utilizării serviciilor pentru vehicule și a urmăririi emisiilor de CO2, fiind ușor de utilizat.

Prezentarea generală poate fi personalizată pentru a răspunde nevoilor individuale și prezintă o listă detaliată a tuturor centrelor de costuri relevante. Datele selectate pot fi apoi exportate pentru analize ulterioare.

„Pe parcursul anului trecut, am colectat feedback de la clienții noștri cu privire la modul în care putem oferi o soluție completă pentru gestionarea costurilor lor. Mână în mână cu ei, am dezvoltat DKV Analytics și am implementat noi caracteristici pe baza feedback-ului lor”, spune Till Kreiler, Chief Digital Officer la DKV Mobility.

VEZI ȘI: DKV Mobility a lansat platformă digitală Toll Product Overview 2.0

„DKV Analytics permite o analiză rapidă, dar aprofundată, a tuturor datelor relevante legate de serviciile noastre. De asemenea, punem un accent deosebit pe o experiență de utilizare remarcabilă și, pe baza testului nostru de pre-lansare, suntem bucuroși să constatăm că utilizatorii au putut imediat să se orienteze instinctiv”, explică Till Kreiler.

De acolo, clienții DKV Mobility pot intra mai în detaliu, examinând cheltuielile pentru toate centrele de cost relevante, pot căuta, filtra și ajusta vizualizarea în funcție de nevoile lor și pot exporta datele personalizate.

Din aceeași categorie...

Back to top button