ParcariTop News

DKV Mobility, parteneriat cu Truck Parking Europe

Pentru a-și ajuta clienții să-și protejeze șoferii și încărcătura, furnizorul de servicii DKV Mobility a lansat un parteneriat cu platforma Truck Parking Europe.

Astfel, clienții DKV Mobility își pot rezerva locuri de parcare securizate în avans, în peste 70 de parcări din 18 țări europene. Rezervarea se poate face prin intermediul paginii web Truck Parking Europe sau a aplicației Truck Parking Europe App, care procesează cardul DKV pentru plata costurilor de parcare.

DKV Mobility, parteneriat cu Truck Parking Europe

Noul serviciu este disponibil în Austria, Belgia, Croația, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania și Ungaria.

VEZI ȘI: Cardul DKV, acceptat în rețeaua de combustibili alternativi OrangeGas

”Accesul la locurile de parcare securizate este important pentru clienții noștri. Suntem încântați să devenim parteneri ai Truck Parking Europe, care ne pune la dispoziție o soluție foarte profesională ce permite rezervarea din mers a locurilor de parcare și economisește timpul și costurile clienților”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

”Prin acceptarea cardului DKV, clienții DKV au acum oportunitatea de a utiliza serviciul nostru de parcare pentru camioane. Ca rezultat, deținătorii de carduri DKV vor putea să găsească, rezerve și plătească ușor locurile de parcare sigure”, a spus și Niels de Zwaan, șef de vânzări al LOGPAY Group.

Din aceeași categorie...

Back to top button