Informaţii în timp real despre preţul carburantului în Franța

Informaţii în timp real despre preţul carburantului în Franța

Transparenţa pe piaţa combustibililor nu mai este specifică doar Germaniei, Franța fiind a doua țară care oferă informații de acest tip.

Clienţii DKV şi utilizatorii aplicaţiei DKV APP au de acum acces la preţurile curente ale combustibillilor, oferite de Ministerul Economiei şi Finanţelor din Franța.

Informaţia despre preţuri este similară cu cea emisă de German Federal Cartel Office’s Market Transparency Unit for Fuels. Informaţia accesată de aplicaţia DKV APP este de asemenea disponibilă şi în cadrul aplicaţiei de planificare a rutei DKV Maps.

Informaţii în timp real despre preţul carburantului în Franța

Pentru o lungă perioadă de timp transparenţa pe piaţa combustibililor a fost un fenomen pur german. În acest moment mai multe state europene cer o mai mare transparenţă a preţurilor din partea companiilor petroliere şi punerea acestor informaţii la dispoziţia publicului.

Până la sfârşitul anului 2016, vor fi disponibile și informaţi despre preţurile din Italia, Portugalia şi Spania.

VEZI ȘI: MAN și Scania vor dezvolta în comun motoarele și transmisiile

Dacă această transparenţă va avea o influenţă asupra comportamentului general de alimentare cu carburanţi sau va produce o schimbare a preţurilor în decursul unei zile, rămâne de văzut.

DKV Euro Service va observa orice tendinţe cu foarte mare atenţie şi va informa informa clienţii în consecinţă.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker