Știri

DKV oferă servicii de decontare a taxelor de drum în Maroc

DKV oferă servicii de decontare a taxelor de drum în Maroc, fiind prima companie europeană care va oferi acest tip de servicii în Africa.

De acum, clienții DKV Mobility pot deconta taxele de drum din Maroc fără numerar prin intermediul dispozitivului prepay de bord TAG JAWAZ. În acest sens, DKV Mobility a semnat un acord cu furnizorul de servicii marocan Afriquia SMDC.

DKV oferă servicii de decontare a taxelor de drum în Maroc

Rețeaua de taxe din Maroc acoperă 1.750 de kilometri. Clienții DKV pot procura dispozitivul de bord de la oricare dintre cele 40 de puncte de vânzare și stații de carburanți amplasate pe principalele rute de transport din Maroc.

La stațiile de taxare, clienții DKV pot înregistra taxele de drum automat prin intermediul aparatului, folosind banda dedicată.

“Suntem foarte mândri că le putem oferi clienților noștri decontarea taxelor pe continentul african pentru prima dată în istoria companiei noastre. Astfel, deservim mulți clienți europeni și africani care folosesc din ce în ce mai mult rețeaua de autostrăzi marocane”, spune Jérôme Lejeune, director general taxe de drum la DKV.

VEZI ȘI: Aproape 12.000 de camioane blocate între Franța și Marea Britanie

DKV are un parteneriat pe termen lung cu Afriquia SMDC în domeniul combustibilului.

“În calitate de lider al distribuției de petrol și gaze din Maroc, suntem fericiți că parteneriatul cu DKV crește și depășește sfera acceptării DKV pentru alimentarea la rețeaua noastră de benzinării. Oferirea de taxe de drum prin intermediul TAGS pentru clienții DKV este un pas natural înainte pentru a maximiza satisfacția clienților cu un singur furnizor”, a mai adăugat CEO-ul Elbaghdadi al Afriquia SMDC.

Din aceeași categorie...

Back to top button