Știri

DKV oferă un aparat de bord pentru plata noii taxe de drum din Bulgaria

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV oferă posibilitatea clienților de a deconta noua taxă de drum din Bulgaria prin intermediul unui aparat de bord dedicat.

Începând cu 1 martie, Bulgaria a introdus un nou sistem de taxare a drumurilor, plata putându-se efectua în avans prin intermediul unui tichet de tranzit sau după călătorie prin intermediul unui aparat de bord.

DKV oferă un aparat de bord pentru plata noii taxe de drum din Bulgaria

Cel oferit de DKV este destinat în principal autovehiculelor comerciale de peste 3.5 tone care tranzitează des Bulgaria. Astfel, transportatorii beneficiază de o lichiditate crescută deoarece, datorită procedurii de plată, trebuie să plătească taxele de drum după călătorie.

VEZI ȘI: Nikola va fuziona cu VectoIQ și va fi listată la bursă

Șoferilor care tranzitează ocazional Bulgaria li se recomandă achiziționarea unui tichet de tranzit. Calculul taxelor variază în funcție de numărul de kilometri parcurși, clasa de emisii, numărul de osii, greutatea vehiculului, dacă este camion sau autocar și categoria drumului.

La o dată ulterioară, va fi posibilă și rezervarea e-vinietelor pentru autovehicule de până la 3.5t prin intermediul portalului de înregistrare DKV.

Din aceeași categorie...

Back to top button